BenQ Zowie XL2411 er en klassisk skærm fra det mest anerkendte CSGO skærm mærke BenQ. Skærmen er i den billige ende af hvad du kan få en god CSGO skærm for. Men denne gamer skærm kan sagtens spille op mod de langt dyrere skærme på markedet. 
Det skyldes at denne skærm ikke indeholder andet end det mest basale, som en god CSGO skærm skal. Det vil altså sige at du hverken får headset-holder eller smart lys. Du får dog stadigvæk muligheden for at justere højden på skærmen samt at dreje skærmen 90 grader.
Derimod får du den bedste CSGO skærm til prisen. Her putter du alle pengene i ydelse. Du får nemlige alle de egenskaber, som en god gamer skærm skal indeholde.
1 ms responstid, 144 hz, god opløsning, fuld HD osv. Denne BenQ Zowie XL2411 er en af de absolut mest anvendte CSGO skærme, når vi ikke snakker om de professionelle spillere. Det skyldes helt sikkert den pris, som du kan få denne suveræne CSGO skærm til.

Så hvis du er på udkig efter en CSGO skærm, hvor du får optimal ydelse for dine penge, så er denne BenQ Zowie XL2411 det helt rigtige valg til dig. 

At dette er en af de bedste CSGO skærme afspejler sig tydeligt, da flere professionelle spiller benytter sig eller har benyttet sig af denne indenfor kort tid. Det er spiller som Taco, Gade, Twist, Kioshima og Ropz som benytter sig af denne skærm. Derudover har blandt andet CSGO mediet csgopedia.com, denne skærm som en af de bedste og den absolut bedste til prisen.

Pris hos forhandler

1.662 Kr.

Se produktet her

Video om benq zowie xl2411