Denne lynhurtige gamer skærm fra BenQ er en dedikeret CSGO skærm. Den er lavet udelukkende med fokus på maksimal ydelse. Denne skærm er som skræddersyet til den seriøse CSGO spiller. Den er uden tvivl en af de absolut bedste skærme til skydespil. Det skyldes dens helt fantastiske specifikationer heriblandt en responstid på 1 ms og hele 240 Hz. Dens ydeevne afspejler sig let blandt de professionelle CSGO spillere, da denne skærm er den absolut mest anvendte blandt top spillerne samt til de store turneringer. Dette ses blandt andet i CSGO mediet csgopedia.com, som ligeledes anbefaler denne skærm som en af de bedste.

Du får en 24 tommer skærm med de bedste specifikationer på markedet samtidig med FreeSync-teknologi og DyAc-teknologi, så du får det skarpeste billede overhovedet. Du får den mest flydende fornemmelse – det eneste minus ved denne skærm er billedkvaliteten på skærmen. Det skyldes at den er lavet med henblik på den resultatorientede gamer. Det vil sige at BenQ er gået på kompromis med grafik og billede for at give dig de mest optimale muligheder for at skabe den bedste præstation. Derfor er denne skærm så populær blandt CSGO gamere.
Spiller som S1mple, Dev1ce, Niko, Stewie2k og Sergej benytter blandt andet denne CSGO skærm fra BenQ.

Så hvis du er på udkig efter det absolut ypperste indenfor, så er denne CSGO skærm helt sikker det rigtige valg for dig!

9H.LJNLB.QBE - BenQ 24" Skærm ZOWIE XL2546K - Sort - 1 ms

Pris hos forhandler

4.227 Kr.

Se produktet her

Video om benq xl2546k