ASUS VG248QE er den bedste all-round billige gamer skærm i dag. Skærmen er i den billigste ende af hvad du kan få en god CSGO skærm for. Når det så er sagt, så kan denne gamer skærm hamle op med mange af de dyre gamer skærme, når det kommer til CSGO.
ASUS VG248QE har alle de vigtige egenskaber, som en god CSGO skærm skal indeholde. Du får 24 tommer fuld HD, 1 ms responstid, 144 Hz, god opløsning og en solid billedekvalitet. Billedekvaliteten er altid der hvor en god gamer skærm går på kompromis, når du vælger skærme i den billige ende. ASUS VG248QE tilbyder dog solid billedekvalitet i forhold til prisen.

At dette er en af de bedste CSGO skærme afspejler sig tydeligt, da flere professionelle spiller benytter sig eller har benyttet sig af denne indenfor kort tid. Det er spiller som Dorsia, Kjaerbye, Sunny og Tarik som benytter sig af denne skærm. Derudover har blandt andet CSGO mediet csgopedia.com, denne skærm som en af de bedste og den absolut bedste til prisen.

Det eneste minus, der er ved denne CSGO gamer skærm er at den ikke tilbyder hverken G-Sync eller FreeSync. Så selvom den har alle de vigtigste elementer, så mangler det ekstra krydderi, som de dyre gamer skærme kan tilbyde dig.

Hvis du ønsker en Billig gamer skærm, som kan spille op mod de bedste, så er denne ASUS VG248QE et godt valg.

Pris hos forhandler

1.499 Kr.

Se produktet her

Video om Asus VG248QE