Her får du endnu et 240 Hz monster af en skærm. Denne skærm henvender sig til den seriøse CSGO gamer, og er en af de klart bedst ydende skærme til netop CSGO. Hvilket også afspejler sig blandt de professionelle spillere på CSGO scenen. Denne skærm er nemlig at finde på mange af deres skriveborde. Det er spillere som F0rest, Draken og Brehze som har valgt at benytte sig af denne ASUS PG258Q gamer skærm.

Denne skærm er flagskibet fra ASUS og tilbyder dig en 24,5 tommer skærm med 240 Hz og en responstid på 1 ms og massere af muligheder for individuel tilpasning samt massere display porte. 
Skærme kan justeres og vendes som du ønsker og har et utroligt flot udseende. Du får også Nvidia’s G-Sync teknologi, så du får en mere flydende oplevelse i dit CSGO Spil

Du skal vælge denne skærme, hvis du har behov for en CSGO skærm som yder det maksimale af hvad der kan lade sig gøre i 2020 samtidig med du ønsker en skærm med et flot udseende.

Skærmen er anbefalet fra mange steder blandt andet det anerkendte CSGO medie Prosettings, som har den med som en af de bedste CSGO skærm på markedet.

En top performer i et flot udseende!

Pris hos forhandler

4.349 Kr.

Se produktet her

video om asus pg258q