Denne gamer skærm fra AOC er en af de bedste All-round skærme, som du kan finde i 2020. Det er en mid-end skærm og har alle de egenskaber som en god CSGO skærm skal indeholde, hvilket har gjort den til et populært blande mange gamere.

Denne AOC Agon AG271QX tilbyder dig en suveræn billedkvalitet, et smukt design, 1 ms responstid og 144 Hz samt en 1440p opløsning. Disse egenskaber er virkelig gode for en mid-end skærm – den kan det hele, hvilket gør den til en af de bedste all-round skærme på markedet.
Skærmen tilbyder dig en lan række egenskaber som FreeSync, stor mængde indgangsporte, Headset-holder, fjernbetjening og muligheden for at justere højden på skærmen.

Denne skærm er utrolig anbefalesesværdig til alle CSGO spillere som ønsker en skærm der kan det hele. Den kan både tilbyde stor ydeevne samt flot billedkvalitet, hvilket gør den skræddersyet til de fleste gamere.

Så hvis du er på udkig efter en solid CSGO skærm, som skal kunne det hele uden at gå på kompromis med noget så er denne AOC Agon AG271QX et godt valg. Der er kun positive ting at sige om denne skærm.

Pris hos forhandler

3.962 Kr.

Se produktet her

Video om AOC Agon AG271qx