Sådan vælger du den bedste CSGO skærm

Når du skal udpege den bedste CSGO og CS2 skærm, så kan det godt være svært at vide hvad man skal kigge efter. Det vil vi gerne hjælpe med.
Forskellen på skærmene er nemlig utroligt afgørende for hvor godt du kan præstere på serveren. En god CSGO eller CS2 skærm præsterer nemlig langt bedre end en hvilken som helst gamer skærm og ikke mindst en almindelig skærm.

Forskellen på en god og dårlig CSGO skærm skal findes i skærmens responstid, hertz (Hz) og generel farvegengivelse samt opløsning.

Guide gamer skærm

Her hos CSGOUdstyr vil vi gerne hjælpe dig med at udvælge den helt korrekte CSGO gamer skærm, derfor vil vi her forklare dig de ting, som du bør kigge efter, når du skal vælge din CSGO og CS2 skærm.
Vi vi komme ind på forskellige elementer, som vi håber kan være dig behjælpelig i dit valg af CSGO og CS2 skærm.

Vi vil eksempelvis komme ind på følgende

  • Hvad er en god CS skærm
  • Responstid
  • Hvor mange hertz?
  • Hvad G-Sync og Freesync er?
  • Hvilke mærker du skal gå efter
  • Prisen
  • Curved eller non-curved

Er det vigtigt at have en god CSGO skærm?

En god CSGO og CS2 skærm er noget af det vigtigste udstyr i dit gaming setup. I andre spil er skærmen ikke lige så afgørende som i CS. Men netop i CSGO og CS2 kan det være millisekunder, som er afgørende for resultatet på serveren. En god gamer skærm vil være med til at give dig en fordel og bedre resultater. En lav responstid og mange Hz er et must, hvis du vil have sejren!

Den bedste CSGO og CS2 skærm

Hvad der er den bedste CSGO OG CS2 skærm er meget individuelt da alle skærme er forskellige og gamere har forskellige præferencer. Fælles for de bedste CS skærme er dog at teknologien og specifikationerne skal være på plads. Hvis disse ikke er på plads, så har du ikke en chance imod de andre CS spillere. Det skyldes hastigheden som CS bliver spillet i. Det er millisekunder som kan være afgørende for om du vinder eller taber. Derfor er det utrolig vigtigt at du kigger godt efter responstiden og især Hertz, når du skal kigge efter den bedste CS skærm.

Responstid

Responstiden på en hvilken som helst almindelig skærm er ofte på 5 ms eller endnu mere. Dette har ikke meget at sige, hvis du skal benytte skærmen til almindelig kontorarbejde eller lignende. Men hvis du vil benytte din skærm til gaming og ikke mindst CS så er dette ikke anbefalelsesværdigt. 
Spil og ikke mindst CS kræver super hurtige bevægelser, hvilket gør det vanskeligt for skærme med en dårlige responstid at gøre sig gældende. Det bliver hurtigt slørende på skærmen med en høj responstid, hvorfor præstationerne og ikke mindst oplevelsen forringes i dit spil.
CS er et spil, som afgøres på få sekunder. Derfor er det vigtigt at gå efter en CSGO og CS2 skærm med så lav responstid som muligt.

Hertz

Opdateringshastigheden på din skærm afgøres af hvor mange hertz (Hz) din skærm kan yde. Sammen med responstiden er dette det altafgørende parameter, når du skal vælge din CS skærm.
De fleste skærme har en opdateringshastighed på 60 Hz, hvilket er mere end rigeligt og ikke specielt relevant til almindeligt brug. Men hvis du ønsker at bruge din skærm til gaming, så er dette overhovedet ikke nok. 
Hvis du ønsker at få det maksimale ud af dit CS spil, så kan det ikke anbefales at du benytter en skærm på under 120 Hz. De fleste CS gamere benytter en skærm på 144 Hz, men du kan også få skærme helt op til 240 Hz.
Hvis du benytter en skærm med for få Hz, vil dine modstandere have en fordel overfor dig samtidig med at du ikke får den samme flydende fornemmelse af spillet.

Hvad er G-Sync og Freesync 

G-Sync og FreeSync er to begreber som du helt sikker er stødt på, hvis du har været på udkig efter en ny CS skærm. Disse to teknologier er at finde i de fleste moderne gamer skærme. De har til formål at eliminerer lag og hak, på skærmen og sikrer, at du hele tiden har en flydende oplevelse og bevægelse. Det er især i eSport som CS, at dette er populært, da den flydende bevægelse er utrolig vigtigt.

G-Sync er en teknologi som er lavet af Nvidia, hvorfor denne teknoligi kun kan benyttes med Nvidia grafikkort. G-Sync er medvirkende til at skabe en flydende spiloplevelse og er generelt anset som værende bedre end FreeSync, som er udviklet af AMD. Nvidia er dog generelt et dyrere mærke – så kvalitet koster!

Hvilke mærker skal du gå efter

Når vi snakker om CSGO og CS2 skærme er der nogle helt dominerende udbydere i branchen. På nuværende tidspunkt i 2020 er det især BenQ som er dominerende blandt de bedste CS spillere. Derudover er det udbydere som ASUS, AOC og Acer der har store markedsandele og de bedste skærmer på markedet. 
Så hvis du er på udkig efter de bedste CS gamer skærme, så kan du med fordel tage et kig på disse mærker. Så vil du helt sikkert ikke kunne gå helt galt i byen. 

Prisen

Skærmen er en af de dyreste dele i dit gaming setup, hvilket afspejler vigtigheden af at have en god skærm. Især i skydespil som CS, hvor det hele går utroligt hurtigt er skærmen utrolig vigtig. CS skærme kommer dog i mange forskellige prisklasser, alt efter hvad du er på udkig efter. Hvis du blot ønsker en basal CS skærm, som yder godt men ikke indeholder ekstra features kan du få en billig gamer skærm ned til 1.499 Kr. og 1.662 Kr. i form af en ASUS VG248QE og BenQ Zowie XL241. Disse skærme dækker de fleste behov hos en CS gamer.

Hvis du skal have en mid-end CS skærm så kan du få disse for 3.000 – 4.000 Kr.. Disse skærme indeholder ekstra features og bedre billedkvalitet end de billige gamer skærme. Her kan vi anbefale AOC AGON AG271QX.

Hvis du skal have den bedste CS skærm på markedet så er vi over 4.000 Kr. Her er der intet tvivl om valget. Her er BenQ Xl2546 altid det bedste valg som CS skærm.

Curved eller non-curved

Mange gamere synes det er fedt at have en kæmpe curved gamer skærm. Her hos CSGOUdstyr anbefaler vi altid at have en non-curved skærm. i CS er det vigtigt at have et overblik over hele skærmen, samtidig med at du kan fokuserer på det, som er lige foran dig og dit sigtekorn. Denne fokus bliver taget væk fra dig med en kæmpe curved skærm.