QcK-serien fra SteelSeries har været den mest anvendte CSGO musemåtte gennem tiden. Den populære CSGO musemåtte giver dig en stor musemåtte i høj kvalitet til en skarp pris. Disse 3 elementer har gjort den til den mest sælgende gennem tiden.
Musemåtten har været anerkendt som en af verdens bedste musemåtter af både udenlandske gamer medier som techradar.com og blandt danske undersøgelser som bedste10.dk.

SteelSeries QcK er blevet brugt af CS-spillere gennem mere end 15 år, hvilket afspejler den holdbarhed og kvalitet den yder. Erfaringsmæssigt er der også udelukkende postive ting at sige omkring denne CSGO musemåtter, da jeg selv har anvendt denne musemåtte af flere omgange. Den er nærmest umulig at slå ihjel – holdbarheden et helt utrolig.

Denne SteelSeries QcK-Udgave er deres medium musemåtte. Det vil sige at størrelsen er af mellem karakter – 27 cm høj og 32 cm lang. Der bliver anvendt en glat overflade og materialet er stof. Derudover er det en relativ billig musemåtte.

Denne CSGO musemåtte holder stadig i 2020!

Pris hos forhandler

89 Kr.

Se produktet her

SteelSeries QcK+

Den populære QcK-serie af musemåtter fra SteelSeries findes i mange forskellige størrelser. Denne QcK+ udgave er nok den mest anvendte udgave. Den har den perfekte størrelse til den seriøse CSGO gamer. 
Med en længde på 45 cm og bredde på 40 cm, får du den optimale størrelse CSGO musemåtte. Du har mulighed for at lave de hurtige bevægelser, uden at du nogensinde kommer til at mangle musemåtte.
Du får denne større udgave af QcK til en fordelagtig pris på 149 Kr. Hvilket er en yderst attraktiv pris for den mest populære CSGO musemåtter gennem tiden, som stadigvæk yder som den bedste!

Pris hos forhandler

149 Kr.

Se produktet her