Denne ROCCAT Taito musemåtte er ROCCAT’s bedste bud på deres musemåtte til den seriøse gamer. Deres bud er helt suverænt – denne gamer musemåtte er af mange gamere og anmeldere anset som værende en af de aller bedste musemåtter overhovedet. Det anerkendte gamer medie PC Gamer har denne ROCCAT Taito musemåtte med i deres top 6.

ROCCAT Taito er som skræddersyet som CSGO musemåtte. ROCCAT Taito er en musemåtte af stof med en king-size størrelse med en længde på 45 cm og bredde på 37 cm. Musemåtten er af høj kvalitet med gode stofmaterialer på toppen og gummi i bunden, som gør den utrolig holdbar og fuldstændig skridsikker.

Mange sammenliger denne ROCCAT Taito med den populære SteelSeries QcK musemåtte. Det skyldes at de minder utroligt meget om hinanden. Bortset fra det anderledes design på baggrund af ROCCAT mærket, så er denne CSGO musemåtte mere ru og mindre glat. 
En del CSGO gamere er glade for denne mere ru overflade, som er medvirkende til at give mere stabilitet, når du bevæger din CSGO mus rundt på musemåtten. Dette er dog helt individuelt, men kan være et forsøg værd.

Denne ROCCAT Taito CSGO musemåtte er som skræddersyet til den seriøse CSGO gamer!

Pris hos forhandler

159 Kr.

Se produktet her