Denne trådløse gamer mus er en af de mest anvendte CSGO muse overhovedet. Man plejede at grine at trådløse muse på CSGO scenen – det var nemlig ensbetydende med massere af forsinkelser. Det hører sig dog fortiden til, for med den nyeste teknologi indenfor gaming muse har omvendt dette.

Logitech G pro musen kommer med sideknapper, et godt batteri med over 40 timers holdbarhed og en utrolig sensor. Alt dette får du i en trådløs mus på kun omkring 80 gram. Dette er den absolut bedste trådløse CSGO mus på markedet i 2020.

Uanset hvilken kabelmus du køber får du aldrig den samme bevægelsesfrihed som du gør med denne trådløse gamer mus. Det bliver aldrig det samme som at være helt trådløs. 
Den bevægelsesfrihed sammenlagt med de egenskaber som Logitech G Pro besidder gør det til en topklasse CSGO mus, som anvendes af en lang række professionelle CSGO spillere som Kjaerbye, Allu og Elige. Dette afspejler sig også i det anerkendte CSGO medie Prosettings.net, som har denne mus, som er af de klart bedste CSGO muse på markedet netop nu.

Så hvis du er på udkig efter en trådløs mus, der giver dig de bedste forudsætninger og fuld bevægelsesfrihed. Så er denne Logitech G Pro det helt rette valg for dig.

Pris hos forhandler

779 Kr.

Se produktet her

VIDEO OM LOGITECH G PRO