Her kan du finde den bedste gaming mus til CSGO

Musen er det absolut vigtigste værktøj når du skal spille CSGO. Det er sekunder, som er afgørende for om du skyder en, eller selv bliver skudt. Derfor er det utrolig vigtigt at have den bedste forudsætning for at bliver sejrherre. Det kan du nemmest ved at have den bedste gaming CSGO mus.
Der findes nogle forskellige typer af muse fra forskellige mærker, som er skræddersyet til CSGO. Så hvis du er i tvivl om hvilken CSGO mus, som passer til dit behov. Kan du med fordel læse med her, hvor der vil følge nogle forklaringer og retningslinjer for hvordan du vælger den bedste CSGO mus

Klassikeren – Steelseries Rival 310

Steelseries har domineret den danske CSGO scene i mange år. Deres utrolige stærke brand indeholder mange kvalitetsprodukter herunder denne Rival 310 mus. Dette er det nyeste skud på stammen i deres Rival-serie, som har været en populær vare blandt mange på CS scenen. Du får bl.a. optisk sensor, 6 programmerbare knapper og op til 1000 Hz opdatering.
En klassiker blandt især mange danske CSGO spillere – denne vil du helt sikkert ikke gå galt i byen med!

Pris hos forhandler
515 Kr.

Se produktet her

Logitech G Pro

Denne trådløse gamer mus er en af de mest anvendte CSGO muse overhovedet. Logitech G Pro musen kommer med sideknapper, et godt batteri med over 40 timers holdbarhed og en utrolig sensor. Alt dette får du i en trådløs mus på kun omkring 80 gram. Med denne mus får du bl.a. optisk sensor, 7 programmerbare knapper, 100 – og op til 1000 Hz opdatering.
Dette er den absolut bedste trådløse CSGO mus på markedet i 2020. Derudover får du den ultimative bevægelsesfrihed.

Pris hos forhandler

779 Kr.

Se produktet her

Bestselleren – ZOWIE EC2

Zowie har været et dominerende brand på den professionelle CSGO scene i mange år. Det er specielt deres enormt populære gamer mus Zowie EC2, som har opnået en legendarisk status blandt CSGO spillere. Med denne mus får du bl.a. optisk sensor – Pixart 3360, op til 12000 dpi og 1000 Hz opdatering samt 2 meter kabel
Denne fantastiske CSGO mus har været den mest brugte gamer mus blandt de professionelle CS-spillere i rigtig mange år.
En enestående Zowie CSGO mus!

Pris hos forhandler
599 KR.

Se produktet her

Den nye – ZOWIE by BenQ FK1

Her får du en high-end CSGO mus til en passioneret gamer med ønske om fri mobilitet. Med denne mus får du det optimale ud af din gaming. Denne Zowie FK1  gamer mus fungerer suverænt til CSGO, men kan sagtens agere i forskellige spiltyper. Denne mus tilbyder lift-off distance på bare 1,5 ~ 1,8 mm,  claw-greb spillestil, en ny belægning, der føles glat og fin som almindelig gummi maling, men har øget modstand mod slitage. Belægningen hjælper med at øge greb for gamere med tendens til svedige håndflader.

ZOWIE by BenQ FK1

Pris hos forhandler
529 Kr.

Se produktet her

Bedst til prisen – Nordic Gaming Vapour Mus

Med denne Nordic Gaming Vapour mus, får du en billig gaming mus som stadigvæk en kampdygtig i et CSGO spil. Det er den klart bedste CSGO mus i prisklassen, hvilket er medvirkende til at gøre den så populær. Det er det sikre valg til nybegynderen, som skal have sine første CSGO spil eller til børn.
Musen har et flot design med flotte farver, som gør den populær blandt de mindste gamere!
En billig gaming mus, som passer perfekt til CSGO!

Pris hos forhandler
299 Kr.

Se produktet her

Legenden – Microsoft Classic IntelliMouse

De rutinerede CS entusiaster vil helt sikkert kunne genkende denne legendariske Microsoft gamer mus. Denne nyeste skud på stammen af muse fra Microsoft er inspireret af den legendariske CS mus Intellimouse 3.0, som var den bedste gaming mus i lang tid.
Denne nye billige gaming mus fra Microsoft har samme form og design som den gamle, men har fået en del forbedringer med på vejen heriblandt opgraderet sensorer og forbedret brugsoplevelse.
Legenden er tilbage!

Pris hos forhandler 

299 Kr.

Se produktet her

Det sikre valg – Razer DeathAdder Elite

Denne mus fra Razer er det sikre valg, hvis du skal vælge din CSGO mus. Razer er et legendarisk gaming brand, som er at finde i alle typer af spil. Dette er et godt bevis på den kvalitet, som Razer kan tilbyde gameren. Razer DeathAdder har været en fast bestandel af muse fra Razer i utroligt mange år. Denne Elite udgave, er det seneste skud på stammen og har opgraderede egenskaber.
Du får 10.000 DPI sensor og 1000 HZ i denne fantatiske mus fra Razer.
En simpel mus og det sikre valg blandt mange CSGO spillere! Den bedste gaming mus fra Razer.

Pris hos forhandler
499 Kr.

Se produktet her

Den flotte – Glorious Model O

Hvis du er på udkig efter en flot estetisk mus, så er denne en sikker vinder. Du får et flot design med massere af lys og flotte farver. Det hvide design og formen på musen gør den flot at se på, både stillestående og i bevægelse.
Udseendet er dog ej at forklejne – ydeevnen på denne Glorious PC mus er samtidig yderst god. Den kan spille med langt de fleste muse på markedet.
En flot mus som samtidig performer!

Pris hos forhandler
449 Kr.

se produktet her

Hvad er en god CSGO mus?

En god CSGO mus er en gamer mus med nogle helt specifikke egenskaber, som gør den velegnet til dette fantastiske skydespil. Disse egenskaber er medvirkende til at gøre musen så nøjagtig, hurtig og justerbar som overhovedet muligt. Disse egenskaber er nemlig de allervigtigste elementer for en CSGO gamer. 
Disse muse der er velegnet til CSGO skal derfor have en utrolig responstid, høj følsomhed og præcision som fokuspunkter. Derudover er en lav vægt at foretrække for de fleste – men dette er en smagssag.

Hvis gamer musen indeholder disse egenskaber er den som skræddersyet til at yde som CSGO mus. Alle de muse, som du har kunne finde her indeholder alle disse egenskaber og er de bedste CSGO muse på markedet i øjebilkket. 
Disse muse gør alting bedre og mere præcist end andre muse. De kontrolleres lettere og tracker bevægelse utroligt godt.

Endeligt har mange gamer muse utroligt mange knapper, som du kan bruge til forskellige ting og sager i spil. I CSGO er behovet for dette minimalt, hvorfor muse med 10, 50 eller 100 knapper frarådes at benytte da der går fokus væk fra de egentlige nøgle egenskaber. 1, 2 eller 3 knapper på musen kan være fordelagtig, da du med fordel kan benytte disse til at bruge dine granater i spillet eller som snakkeknap på diverse programmer eller i spillet.

Responstid og Sensoren

Responstid og sensor er 2 begreber som beskrevet på samtlige muse. Det kan dog være svært at forstå hvad disse begreber betyder og hvad du skal gå efter, når du skal vælge din CSGO mus. 

Responstiden på din gamer mus beskriver hvor ofte musen er på udkig efter at rapportere input. Desto højere tal din mus har i responstid des bedre. 
Med en god responstid er din CSGO mus medvirkende til at reducerer det tidsrum der eksisterer mellem hver transmission din mus udgiver. Det vil helt konkret betyde at din bevægelse med musen vil være lang mere jævn på skærmen. Dette giver en klar fordel i dit CSGO spil og giver et mere flydende spil. 
Når du skal se på hvor hurtig responstid din foretrukne CSGO mus har skal du kigge efter hvor mange Hertz den har. Hertz læses Hz som forkortelse. Det kan være alt fra 125 Hz til 1000 Hz.

Gå som tommelfingerregel efter flest Hz.

Sensorer på din CSGO mus er det som opfanger din bevægelse, når du rykker rundt på den. Når du skal kigge efter sensor på din CSGO mus, så vil det foretrukne være en optisk sensor. Denne sensor pryder de bedste CSGO muse på markedet.

Hvilket mærke skal jeg gå efter?

Når du er på udkig efter din CSGO mus, så vil du helt sikkert finde frem til utroligt mange forskellige udbydere af muse. Det kan været svært at finde rundt i hvilke, som er bedst til CSGO. Du kan som hovedregel aldrig gå helt galt i byen med en CSGO mus fra de store udbydere som Zowie, SteelSeries, Roccat og Razer.

Selvom du vælger at kigge efter de store udbydere vil de dog have forskellige typer af muse som er henvendt til forskellige spiltyper. Derfor har vi samlet de bedste CSGO muse fra disse mærker her på siden. Derudover har vi samlet en del fra nogle mindre udbyder i forhold til gamingsudstyr. Disse muse er nøje udvalgt, da de henvender sig helt perfekt til CSGO og yder utroligt godt. Derudover er disse CSGO muse også at finde i et mindre prisniveau, således at du kan finde en mus i ethvert prisniveau.

Hastigheden på din CSGO mus – DPI

Hvis du er en erfaren CSGO gamer, så har du helt sikkert stødt på begrebet DPI før. DPI er en beskrivelse for hvor hurtig hastigheden er på din mus. Desto højere DPI du benytter på din mus, desto hurtigere vil den rykke sig på din skærm.
Generelt bliver der benyttet en lav DP på musen I i CSGO. De fleste professionelle CSGO spillere benytter sig af enten 400 eller 800 DPI på sin mus. Det er derfor slet ikke et krav at din CSGO mus har eksempelvis en funktion med 1600 DPI.
Aspektet med DPI afhænger dog udelukkende af dine præferencer – ønsker du en hurtig eller langsom mus i spillet. Der er fordele ved begge dele – men generelt bliver der brugt en lav DPI og hastighed i CSGO. Med en lav DPI og sensitivity/følsomhed, som går hånd i hånd har du nemmere ved at ramme dine modstandere, men hvis de kommer bagfra eller fra siden kan der godt være langt rundt med en langsom mus. Med en høj DPI og sensitivity vil du hurtigere kunne ændre dit sigte til folk, der kommer bagfra og fra siden.

Mange professionelle benytter sig af en DPI på 400 og en sensitivity i spillet på mellem 1.5 og 2 men dette er fuldstændig bygget på individuelle præferencer. 

Trådløs eller kabel?

Du kan få din CSGO mus både trådløs og med kabel. Hvilket der er bedst er efterhånden meget individuelt. For nogle år siden var trådløse gamer muse langt efter kabel muse, da responstiden ikke kunne følge med. Men med teknologiens udvikling er trådløse gaming muse kommet helt op på siden af kabel muse.

Derfor skal du gøre op med dig selv om du ønske at være fri fra en CSGO mus med kabel og derfor gå med en trådløs.

Fordelen ved den trådløse muse er at du slipper for ledningen, som du måske kan komme til at køre over eller lignende, når du skal lave nogle hurtige bevægelser. Ulempen er at den løber tør for strøm på et tidspunkt, hvis du ikke husker at genoplade, hvilket er ubelejligt, hvis du er midt i et CSGO spil.

Hvilke CSGO muse bruger de professionelle?

Generelt er der mange forskellige CSGO muse som bliver anvendt blandt de allerbedste spillere. Der er dog en del som er mere populære end andre. Det er også disse muse, som du primært kan finde her på CSGOUdstyr.

Spillere som BlameF, Olofmeister, Fer og steameren Fl0m benytter sig af Rival-serien fra SteelSeries og primært deres nye SteelSeries 310-Rival.

SteelSeries 310-Rival er en populær mus både blandt de bedste i spillet samt mange casual gamere.

Spillere som Device, Magisk, JW, Brollan, Golden HEN1, Broky og Misutaaa benytter sig af Zowie EC2. 

Zowie EC2 er den mest populære mus blandt de professionelle spillere på den absolutte top i CSGO.

Spillere som Frozen, Hampus, Nivera, Bondik og Slowi benytter sig af Razer Deathadder Elite.

Razer Deathadder har været en populær mus gennem hele CS levetid.

Spillere som Twistzz, Sonic, Kscerato og Denis benytter sig af Glorius Model O.

Glorius Model O er en relativ ny mus på scenen, som mange spillere har valgt at tage til sig.