Her kan du finde den bedste gaming mus til CSGO og CS2

Musen er det absolut vigtigste værktøj når du skal spille CSGO og CS2. Det er sekunder, som er afgørende for om du skyder en, eller selv bliver skudt. Derfor er det utrolig vigtigt at have den bedste forudsætning for at bliver sejrherre. Det kan du nemmest ved at have den bedste gaming CSGO og CS2 mus.
Der findes nogle forskellige typer af muse fra forskellige mærker, som er skræddersyet til CS. Så hvis du er i tvivl om hvilken CSGO og CS2 mus, som passer til dit behov. Kan du med fordel læse med her, hvor der vil følge nogle forklaringer og retningslinjer for hvordan du vælger den bedste CSGO og CS2 mus

Hvad er en god CSGO og CS2 mus?

En god CSGO og CS2 mus er en gamer mus med nogle helt specifikke egenskaber, som gør den velegnet til dette fantastiske skydespil. Disse egenskaber er medvirkende til at gøre musen så nøjagtig, hurtig og justerbar som overhovedet muligt. Disse egenskaber er nemlig de allervigtigste elementer for en CS gamer. 
Disse muse der er velegnet til CS skal derfor have en utrolig responstid, høj følsomhed og præcision som fokuspunkter. Derudover er en lav vægt at foretrække for de fleste – men dette er en smagssag.

Hvis gamer musen indeholder disse egenskaber er den som skræddersyet til at yde som CSGO og CS2 mus. Alle de muse, som du har kunne finde her indeholder alle disse egenskaber og er de bedste CS muse på markedet i øjeblikket. 
Disse muse gør alting bedre og mere præcist end andre muse. De kontrolleres lettere og tracker bevægelse utroligt godt.

Endeligt har mange gamer muse utroligt mange knapper, som du kan bruge til forskellige ting og sager i spil. I CS er behovet for dette minimalt, hvorfor muse med 10, 50 eller 100 knapper frarådes at benytte da der går fokus væk fra de egentlige nøgle egenskaber. 1, 2 eller 3 knapper på musen kan være fordelagtig, da du med fordel kan benytte disse til at bruge dine granater i spillet eller som snakkeknap på diverse programmer eller i spillet.

Responstid og Sensoren

Responstid og sensor er 2 begreber som beskrevet på samtlige muse. Det kan dog være svært at forstå hvad disse begreber betyder og hvad du skal gå efter, når du skal vælge din CSGO og CS2 mus. 

Responstiden på din gamer mus beskriver hvor ofte musen er på udkig efter at rapportere input. Desto højere tal din mus har i responstid des bedre. 
Med en god responstid er din CS mus medvirkende til at reducerer det tidsrum der eksisterer mellem hver transmission din mus udgiver. Det vil helt konkret betyde at din bevægelse med musen vil være lang mere jævn på skærmen. Dette giver en klar fordel i dit CS spil og giver et mere flydende spil. 
Når du skal se på hvor hurtig responstid din foretrukne CS mus har skal du kigge efter hvor mange Hertz den har. Hertz læses Hz som forkortelse. Det kan være alt fra 125 Hz til 1000 Hz.

Gå som tommelfingerregel efter flest Hz.

Sensorer på din CS mus er det som opfanger din bevægelse, når du rykker rundt på den. Når du skal kigge efter sensor på din CSOG og CS2 mus, så vil det foretrukne være en optisk sensor. Denne sensor pryder de bedste CS muse på markedet.

Hvilket mærke skal jeg gå efter?

Når du er på udkig efter din CS mus, så vil du helt sikkert finde frem til utroligt mange forskellige udbydere af muse. Det kan været svært at finde rundt i hvilke, som er bedst til CSGO og CS2. Du kan som hovedregel aldrig gå helt galt i byen med en CS mus fra de store udbydere som Zowie, SteelSeries, Roccat og Razer.

Selvom du vælger at kigge efter de store udbydere vil de dog have forskellige typer af muse som er henvendt til forskellige spiltyper. Derfor har vi samlet de bedste CS muse fra disse mærker her på siden. Derudover har vi samlet en del fra nogle mindre udbyder i forhold til gamingsudstyr. Disse muse er nøje udvalgt, da de henvender sig helt perfekt til CS og yder utroligt godt. Derudover er disse CS muse også at finde i et mindre prisniveau, således at du kan finde en mus i ethvert prisniveau.

Hastigheden på din CSGO og CS2 mus – DPI

Hvis du er en erfaren CS gamer, så har du helt sikkert stødt på begrebet DPI før. DPI er en beskrivelse for hvor hurtig hastigheden er på din mus. Desto højere DPI du benytter på din mus, desto hurtigere vil den rykke sig på din skærm.
Generelt bliver der benyttet en lav DP på musen I i CS. De fleste professionelle CS spillere benytter sig af enten 400 eller 800 DPI på sin mus. Det er derfor slet ikke et krav at din CS mus har eksempelvis en funktion med 1600 DPI.
Aspektet med DPI afhænger dog udelukkende af dine præferencer – ønsker du en hurtig eller langsom mus i spillet. Der er fordele ved begge dele – men generelt bliver der brugt en lav DPI og hastighed i CS. Med en lav DPI og sensitivity/følsomhed, som går hånd i hånd har du nemmere ved at ramme dine modstandere, men hvis de kommer bagfra eller fra siden kan der godt være langt rundt med en langsom mus. Med en høj DPI og sensitivity vil du hurtigere kunne ændre dit sigte til folk, der kommer bagfra og fra siden.

Mange professionelle benytter sig af en DPI på 400 og en sensitivity i spillet på mellem 1.5 og 2 men dette er fuldstændig bygget på individuelle præferencer. 

Trådløs eller kabel?

Du kan få din CSGO og CS2 mus både trådløs og med kabel. Hvilket der er bedst er efterhånden meget individuelt. For nogle år siden var trådløse gamer muse langt efter kabel muse, da responstiden ikke kunne følge med. Men med teknologiens udvikling er trådløse gaming muse kommet helt op på siden af kabel muse.

Derfor skal du gøre op med dig selv om du ønske at være fri fra en CS mus med kabel og derfor gå med en trådløs.

Fordelen ved den trådløse muse er at du slipper for ledningen, som du måske kan komme til at køre over eller lignende, når du skal lave nogle hurtige bevægelser. Ulempen er at den løber tør for strøm på et tidspunkt, hvis du ikke husker at genoplade, hvilket er ubelejligt, hvis du er midt i et CS spil.

Hvilke CS muse bruger de professionelle?

Generelt er der mange forskellige CS muse som bliver anvendt blandt de allerbedste spillere. Der er dog en del som er mere populære end andre. Det er også disse muse, som du primært kan finde her på CSGOUdstyr.

Spillere som BlameF, Olofmeister, Fer og steameren Fl0m benytter sig af Rival-serien fra SteelSeries og primært deres nye SteelSeries 310-Rival.

SteelSeries 310-Rival er en populær mus både blandt de bedste i spillet samt mange casual gamere.

Spillere som Device, Magisk, JW, Brollan, Golden HEN1, Broky og Misutaaa benytter sig af Zowie EC2. 

Zowie EC2 er den mest populære mus blandt de professionelle spillere på den absolutte top i CS.

Spillere som Frozen, Hampus, Nivera, Bondik og Slowi benytter sig af Razer Deathadder Elite.

Razer Deathadder har været en populær mus gennem hele CS levetid.

Spillere som Twistzz, Sonic, Kscerato og Denis benytter sig af Glorius Model O.

Glorius Model O er en relativ ny mus på scenen, som mange spillere har valgt at tage til sig.