Følger du med i CSGO, så vil du helt sikkert gerne have det nyeste CSGO merchandise fra det store hold. Vi har samlet en masse merchandise fra det danske CSGO hold Astralis. Du kan finde alt fra T-shirts, caps og hættetrøjer til de officielle spillertrøjer.

Her hos CSGOUdstyr.dk kan vi præsentere et stort udvalg af Astralis CSGO Merchandise, så du kan ligne en ægte Astralis fan, uanset om du skal følge holdet i de store arenaer eller omme bag TV-skærmen.

Find CSGO tøj til den dedikerede gamer eller dig der blot er vild med at følge med. Dette CSGO tøj er skabt i de bedste materialer, kreeret til gameren. Det vil sige at ingenting er generende, når du sidder helt fokuseret på CSGO serveren.

Du kan komme til at ligne Astralis spillerne – Gla1ve, Xyp9x, Dupreeh, Dev1ce, Magisk, Zonic og Jugi. Så find dit CSGO merchandise fra Astralis lige her!

Astralis T-shirt

Du kan komme til at ligne din Astralis CSGO helt!

Med denne lækre CSGO Astralis T-shirt i hvid, med Astralis logo på siden og brystet. Dette Astralis tøj er lavet i lækker bomuld med knopstof for at få tekstur.
Denne T-shirt er en nødvendighed at eje for alle jer Astralis fans derude.

T-shirten er mere casual end den originale spillertrøje, hvorfor den kan benyttes til stort set alle lejligheder. CSGO tøj er medvirkende til at gøre dig til en rigtig CSGO fan!

Vis din kærlighed til Astralis ved at bære deres Astralis Merchandise, du kan finde et bredt udvalg her på siden.

Pris hos forhandler

199 Kr.

Se produktet her

Astralis Kasket

Er du stor Astralis fan? Så kan du ikke undvære denne klassiske Astralis Kasket i garderoben. En sort kasket med den meget velkendte røde Astralis stjerne giver et flot og meget casual design, så du kan bruge kasketten til mange forskellige lejligheder.

Så tag kasketten på og vis at du er den største Astralis fan!

Pris hos forhandler

249 kr.

Se produktet her