Følger du med i CSGO, så vil du helt sikkert gerne have det nyeste CSGO merchandise fra det store hold. Vi har samlet en masse merchandise fra det danske CSGO hold Astralis. Du kan finde alt fra T-shirts, caps og hættetrøjer til de officielle spillertrøjer.

Her hos CSGOUdstyr.dk kan vi præsentere et stort udvalg af Astralis CSGO Merchandise, så du kan ligne en ægte Astralis fan, uanset om du skal følge holdet i de store arenaer eller omme bag TV-skærmen.

Find CSGO tøj til den dedikerede gamer eller dig der blot er vild med at følge med. Dette CSGO tøj er skabt i de bedste materialer, kreeret til gameren. Det vil sige at ingenting er generende, når du sidder helt fokuseret på CSGO serveren.

Du kan komme til at ligne Astralis spillerne – Gla1ve, Xyp9x, Dupreeh, Dev1ce, Magisk, Zonic og Jugi. Så find dit CSGO merchandise fra Astralis lige her!

Astralis Tøj

Du kan komme til at ligne din Astralis CSGO helt!

Med dette lækre CSGO Astralis Tøj, med Astralis logo på. Dette Astralis tøj er lavet i lækker bomuld med knopstof for at få tekstur.

Her finder du både Astralis spillertrøje og mere Casual Astralis tøj, som Astralis hættetrøje og Astralis Joggingbukser.

T-shirten er mere casual end den originale spillertrøje, hvorfor den kan benyttes til stort set alle lejligheder. CSGO tøj er medvirkende til at gøre dig til en rigtig CSGO fan!

Vis din kærlighed til Astralis ved at bære deres Astralis Merchandise.