Dette keyboard slår Xtrfy sig op på er det absoulut hurtigste keyboard på markedet overhovedet. Med deres nye super scan teknologi sendes signalet til computeren på 0,001 sekunder. Du får altså her et keyboard, som er lyn hurtigt, hvilket er medvirkende til at gøre det til et perfekt CSGO keyboard.

Det er et meget klassisk keyboard design mæssigt, hvilket også gør det til et godt CSGO keyboard. Du har ikke behov for massere af lir og ekstra knapper, når du skal benytte det til CSGO. Her er det ultimativt ydeevnen som er afgørende, hvilket dette Xtrfy keyboard lever med fulde op til. 

Derudover er dette plug-and-play, hvilket betyder at du let kan tage det med dig på farten uden at skulle downloade drivers til at kunne benytte dette keyboard. Et perfekt lan og CSGO keyboard.

Dette afspejler sig blandt de professionelle spillere på CSGO scenen. Da mange af top spillerne benytter sig af dette keyboard. Spillere som Shox, Apex og Acilion benytter sig eksempelvis af dette keyboard. Dette er et godt pejlemærke for hvor godt dette CSGO keyboard er.

Pris hos forhandler

1.289 Kr.

Se produktet her

Video om xtrfy k2-RGB