Find de bedste gaming keyboards til CSGO og CS2 her!

Dit tastatur skal være en trofast makker i kampen om sejren på serveren. Hvad der udgør et godt gaming tastatur er dog meget individuelt og derfor er en grundig undersøgelse omkring hvilket tastatur, som passer dig bedst utrolig vigtig. Der er flere ting at tage hensyn til, når skal udpege det helt rigtige tastatur til dig. Størrelsen, knapperne, softwaren og farverne er nogle af de elementer som du skal tage stilling til, når du skal udpege det helt rigtige tastatur. Hvis du ønsker at blive klogere på hvilket tastatur som kunne være interessant for dig, kan du med fordel læse med her. Vi har nemlig samlet en række tastaturer, som henretter sig helt perfekt til CSGO og CS2.

Skal jeg vælge kabel eller trådløs?

Det er selvfølgelig helt individuelt om du ønsker dit CSGO og CS2 keyboard skal være med kabel eller trådløst. Det er selvfølgelig en fordel, hvis du ikke ønsker at klumre rundt med kabler at vælge et trådløst keyboard. Men hvis vi kigge på ydelsen, som vi vælger at gøre her på CSGOUdstyr.dk, og udvælge de absolut bedste CS keyboards på markedet. Så vil vi 100% anbefale at gå efter CS keyboards med kabel.

Keyboards med kabel de yder bare bedre. Du får den bedste responstid og nul respons lag, da den er direkte tilsluttet til computeren. Dette kan du sagtens opleve med et trådløst gamer keyboard. Derudover så kan trådløste keyboards slippe op for strøm midt i kampens hede på serveren. Derfor er anbefalingen helt sikkert at gå efter kabel keyboards.

Hvilket keyboard bruge de professionelle?

Vi har udvalgt de bedste CSGO og CS2 keyboards på markedet, hvilket også afspejler sig i den professionelle scener, da mange af top spillerne benytter sig af de samme keyboards.

Spillere som Bymas, Guardian, Kscerato, Art, Hen1, VINI, Stanislaw og en masse andre benytter sig af det populære HyperX Alloy FPS keyboard.

Spillere som Olofmeister, Rain, Coldzera, Niko, Broky, Jugi, Boombl4, Naf, Acor og en masse andre spillere benytter sig af keyboards fra SteelSeries Apex-serien.

Spillere som Brehze, Ethan, Cerq, Nitr0, Frozen og en masse andre benytter sig af Razer

Endeligt benytter KennyS sig af Logitech G512