Find de bedste gaming keyboards til CSGO her!

Dit tastatur skal være en trofast makker i kampen om sejren på serveren. Hvad der udgør et godt gaming tastatur er dog meget individuelt og derfor er en grundig undersøgelse omkring hvilket tastatur, som passer dig bedst utrolig vigtig. Der er flere ting at tage hensyn til, når skal udpege det helt rigtige tastatur til dig. Størrelsen, knapperne, softwaren og farverne er nogle af de elementer som du skal tage stilling til, når du skal udpege det helt rigtige tastatur. Hvis du ønsker at blive klogere på hvilket tastatur som kunne være interessant for dig, kan du med fordel læse med her. Vi har nemlig samlet en række tastaturer, som henretter sig helt perfekt til CSGO.

Keep it simple – ZOWIE CELERITAS II Keyboard

Nogle vil gerne have et meget flashy gaming setup. Men hvis du er til det enkle, som bare skal virke og altid virke. Så er dette Zowie keyboard et godt bud. Stor fokus på kvalitet og det simple gør dette tastatur til et sikkert valg til CSGO gameren, da her ikke er behov for 100 ekstra knapper at gøre godt med.

Pris hos forhandler
1.089 Kr

Se produktet her

Den flotte klassiker – Razer BlackWidow Elite

Razer har været kendt i mange år for deres kompromisløse gamingudstyr, som har været konkurrencedygtigt verden over. Dette klassiske Razer keyboard har været i deres sortiment igennem mange år med forskellige finjusteringer som tiden er gået. Et flot keyboard i høj kvalitet.

Pris hos forhandler
1.199 Kr.

Se Produktet her

Det lynhurtige – Xtrfy K2-RGB

Dette CSGO keyboard er en af de mest anvendte blandt de professionelle spillere på CSGO scenen. Dette er ikke tilfældigt, da Xtrfy slår sig på at have lavet det absolut hurtigste gamer keyboard på markedet. Det skyldes deres super hurtige scan teknologi, som sørger for at knapperne på dette Xtrfy K2-RGB reagerer på dine bevægelser på 0,001 sekunder. Et super hurtigt CSGO keyboard som henvender sig perfekt til den seriøse CSGO gamer, som har fokus på ydeevne.

 

Pris hos forhandler

1.289 Kr.

Se produktet her

Det bedste valg – HyperX Alloy FPS

Mange gamer keyboards forsøger at tillokke med at have store mængde af ekstra lir og gear for at imponerer kunden. Dette får du ikke med dette HyperX Alloy FPS keyboard, hvilket er medvirkende til at gøre det til et helt suverænt CSGO keyboard. Du har ikke behov for hundrede ekstra knapper og ekstra features, når du skal skyde headshots på serveren. Du har brug for et simpelt keyboard, som har en utrolig god ydeevne og ikke fylder det store.
Det får du med dette HyperX CSGO keyboard, som nok er det mest anvendte keyboard blandt de professionelle CSGO spillere.

Pris hos forhandler

749 Kr.

 

Gennemført Gaming keyboard – Logitech G512

Med dette gaming tastatur fra Logitech får du et gennemført simpelt allround keyboarr. Det er som skræddersyet til CSGO gameren, da det fylder en minimal plads på skrivebordet, således at du kan få massere plads til de store armbevægelser på musemåtten og den store skærm.
Et suverænt Logtiech gamer keyboard.

Pris hos forhandler
889 Kr.

Se produktet her

God til prisen – Steelseries Apex 3

Dette Apex 3 keyboard fra SteelSeries har et utrolig flot design og solid ydeevne, med tanke på prisen på tastaturet. Et prisbevist forslag fra gaming giganten SteelSeries.


Pris hos forhandler
599 Kr.

se produktet her

Det billige alternativ – Paracon SPECTRA

Ønsker du et solidt CSGO keyboard uden at betale mange hundrede eller tusinde kroner for det. Så er dette Paracon Spectra gaming keyboard et suverænt billigt alternativ til CSGO gameren.
Med dette tastatur får du en solid ydeevne og et enkelt keyboard uden for mange dikkedarer.


Pris hos forhandler
299 Kr.

se produktet her

Hvad er et godt CSGO keyboard?

Et godt CSGO keyboard et designet til at forbedre og optimere dit CSGO spil. Mange gaming keyboards er avancerede med mange forskellige ergonomiske design, taster og switches. Der findes et utal af forskellige gamer keyboards på markedet som henvender sig til forskellige typer af spil. 
Vi vil her på CSGOUdstyr.dk hjælpe jer med at finde de absoulut bedste CSGO keyboards på markedet. Det vil vi gøre med nogle råd til, hvordan du vælger det rette CSGO keyboard.

Som alle andre produkter er der nogle forskellige ting, som du skal tage stilling til, når du skal ud at vælge et nyt produkt. Du skal finde ud af om hvilke egenskaber, som dit keyboard skal indeholde.

Skal dit CSGO keyboard være mekanisk? Skal det være trådløst eller med kabel? Hvor mange ekstra knapper skal det indeholde m.m.

 

Hvilke mærke skal jeg få efter?

Som de fleste andre produkter kan du aldrig gå helt galt i byen med at vælge en af de største mærker på markedet. Kvalitet fornægter sig ikke og de største mærker på markedet er ikke blevet de største tilfældigt. Du kan være sikker på at få en god kvalitet, når du vælge de store mærker. Generelt kan man sige, at hvis du går efter mærker som Zowie, HyperX, Xtrfy, SteelSeries, Logitech, Razer og ROCCAT og så videre, kan du aldrig gøre det helt forkert.

Når det så er sagt så har de store mærker også keyboards, der henvender sig til forskellige spiltyper. Derfor har vi nøje udvalgt de bedste CSGO keyboards her på siden fra blandt andet disse mærker.

Hvis du ønsker at benytte et mindre budget på dit nye CSGO keyboard og udstyr generelt, så anbefaler vi at kigge efter gaming udstyret fra Paracon. Paracon er et danske mærke, som leverer gaming udstyr, som henvender sig perfekt til CSGO. Udstyret er af solid kvalitet men er billigere end udstyret fra de største mærker. Du får utrolig meget for pengene med CSGO udstyr fra Paracon.

Prisen

Priserne på et godt CSGO keyboard kan være meget forskellige. Dette afhænger af hvilket mærker, som du ønsker at sværge til. Derudover afhænger det selvfølgelig af kvaliteten, design og ikke mindst om det skal være et mekanisk tastatur. 
Vi anbefaler i den lave prisklasse det solide Paracon Spectra CSGO keyboard. Her får du et virkelig solidt gamer keyboard som henvender sig perfekt til CSGO. Det er ikke mange dikkedar – du får et flot og simpelt keyboard.

I den mellem prisklasse så har vi udvalgt SteelSeries Apex 3 som det bedste CSGO keyboard. SteelSeries er et af de mest dominerende mærker på CSGO scenen. Deres Apex keyboard serie har været utroligt populært længe og dette SteelSeries Apex 3 er klart der hvor du får mest værdi for pengene.

I den dyre prisklasse finder du utroligt mange suveræne CSGO keyboards. Vi har dog udvalgt de bedste på markedet. Vi anbefaler ZOWIE CELERITAS II, Logitech G512 og Razer BlackWidow Elite, HyperX Alloy FPS og Xtrfy K2-RGB. Alle disse 3 CSGO keyboards er helt suveræne og du vil helt sikkert blive tilfredse med din bevægelse på serveren med disse gamer keyboards.

Skal jeg vælge kabel eller trådløs?

Det er selvfølgelig helt individuelt om du ønsker dit CSGO keyboard skal være med kabel eller trådløst. Det er selvfølgelig en fordel, hvis du ikke ønsker at klumre rundt med kabler at vælge et trådløst keyboard. Men hvis vi kigge på ydelsen, som vi vælger at gøre her på CSGOUdstyr.dk, og udvælge de absoulut bedste CSGO keyboards på markedet. Så vil vi 100% anbefale at gå efter CSGO keyboards med kabel.

Keyboards med kabel de yder bare bedre. Du får den bedste responstid og nul respons lag, da den er direkte tilsluttet til computeren. Dette kan du sagtens opleve med et trådløst gamer keyboard. Derudover så kan trådløste keyboards slippe op for strøm midt i kampens hede på serveren. Derfor er anbefalingen helt sikkert at gå efter kabel keyboards.

Hvilket keyboard bruge de professionelle?

Vi har udvalgt de bedste CSGO keyboards på markedet, hvilket også afspejler sig i den professionelle scener, da mange af top spillerne benytter sig af de samme keyboards.

Spillere som Bymas, Guardian, Kscerato, Art, Hen1, VINI, Stanislaw og en masse andre benytter sig af det populære HyperX Alloy FPS keyboard.

Spillere som Olofmeister, Rain, Coldzera, Niko, Broky, Jugi, Boombl4, Naf, Acor og en masse andre spillere benytter sig af keyboards fra SteelSeries Apex-serien.

Spillere som Brehze, Ethan, Cerq, Nitr0, Frozen og en masse andre benytter sig af Razer BlackWidow.

Spillere som Apex, Shox, Plopski, Bubzkji, Valde, AcillioN og niko benytter sig af Xtrfy K2-RGB.

Spillere som Espiranto, Chooper, Rubino og Spiidi benytter sig af Zowie Celeritas.

Endeligt benytter KennyS sig af Logitech G512