Find de bedste gaming computere til CSGO her!

Her hos CSGOUdstyr finder du de helt rigtige gaming pc’er til CSGO. De gaming computere som vil være at finde her på CSGOUdstyr vil være nøje udvalgt til at kunne præstere i Counter-Strike.
Med disse gaming computere vil du få den absoulut bedste oplevelse og finde en gaming pc, som passer perfekt til dit behov indenfor CSGO.

Vi har sørget for at præsentere et godt bredt udvalg af gaming pc’er til CSGO, således at du er sikker på at kunne finde den rigtige gaming computer til dit behov.
Det er uanset om du er nystartet eller rutineret gamer, så vil du helt sikkert kunne finde noget passende.

Udover det vigtigste element til CSGO, som selvfølgelig er computeren, har vi også udvalgt en masse andet Csgoudstyr, som du kan finde her på siden. Du kan eksempelvis tage et kig på vores udvalgte CSGO gaming stole her.

Hvad er en gamer pc og kan jeg ikke bare bruge en normal pc?

Der er helt sikkert mange det tænker at deres nuværende pc må være rigeligt til at spille CSGO på. Derfor vil de sikker stille sig selv et spørgsmål om det kan betale sig at opgradere til en decideret gamer pc i stedet for en mere almindelig computer. 
Men svaret hertil er ret simpelt. Hvis du skal have en god oplevelse ud af dit CSGO-Spil, så skal du have en solid gaming pc. 
Det skyldes ikke mindst, at dine modstandere helt sikkert har noget ordenligt gaming grej og de vil simpelthen få en stor fordel ud af det bedre udstyr. Det vil altså komme til at betyde, at du ikke vil have en chance mod de fleste modstandere.
Derudover bliver spillet langt mere flydende, lækkert og let med en god gaming pc.

Hvis du går fra at have prøvet en gaming pc ned til en almindeling computer, vil du helt sikker få oplevelse af at dit spil “lagger” og du på ingen måde kan nå samme niveau. Hvilket helt sikkert vil opleves frustrerende.
Hvorfor skal du købe en stationær gaming pc?

Hvad skal jeg kigge efter i en CSGO gaming pc?

Når du kigger efter gaming pc til dit CSGO-spil er det nogle meget specifikke ting, som du skal være opmærksomme på. Dit CSGO-Spil kræver nemlig nogle specifikke elementer i din gaming pc, som vi vil komme nærmere ind på her. Så du kan blive sikkert på at få en god performance.

CPU – processor

GPU eller mere mundret også kaldet processoren kan nemmest betegnes som hjernen i computeren. Det er her at computeren laver alle sine beregninger. En GPU’S niveau og hastighed bliver målt i gigahertz og desto højere tallet er, desto mere kraft vil processoren og computeren være.
Processoren betegnes som den mest væsentlige del af computeren, når det kommer til en god performance i CSGO. Derfor er dette den vigtigste prioritet i dit valg af CSGO Gaming Computer.

Grafikkort – få en god oplvelse

Det næstvigtigste element du skal kigge efter i din nye CSGO Gaming Computer er grafikkortet. Hvis du gerne vil have den absoulut bedste gaming oplevelse, er det nødvendigt med et rigtig godt grafikkort. Med et godt grafikkort får du et flot og klart billede samt flydende bevægelse inde i spillet.
Grafikkortet vil i mange spil være det absolut vigtigste element, men fordi CSGO ikke er så krævende i forhold til grafik og performance, er den her på 2.pladsen.
Det er vigtigt at grafikkortet spiller godt sammen med din Gaming Skærm, hvis du ønsker et godt overblik over gode CSGO skærme, kan du tage et kig på vores udvalgte skærme her.

RAM

Random Access Memory er et vigtigt element, når det kommer til computerens performance. RAM kommer i spil og er afgørende for et velfungerende system. RAM er computerens hukommelse og lagrer den data, som ofte bliver brugt og kan siges lidt at være menneskets korttidshukommelse. Desto flere RAM din computer har, jo hurtigere kan den håndtere data.

Du skal helst gå efter minimum 8GB RAM 

Bundkort

Bundkortet er computerens rygrad. Hvis det ikke er ordentligt, falder det hele sammen. Bundkortet er nemlig medvirkende til at få computerens forskellige dele til at snakke og spille sammen.

Sharkgaming computere

Her hos CSGOUdstyr har vi samlet et bredt udvalg af gaming computere som henvender sig primært til Counter Strike. Vi har valgt at sætte fokus på de kraftige gaming computere fra det danskejede gaming brand Sharkgaming, som forhandler topkvalitets gaming udstyr herunder især computere.
Vi har nøje udvalgt de bedste gaming computere til optimal ydeevne i Counter Strike og giver vores bud på, hvilken der skaber den bedste ydeevne i de forskellige prisklasser.

 

Entry – Begynder computere

MAX BITE BRUTALITY GAMING PC

Intel Core i5-11400F 6 x 2.6/4.4 GHz
Nvidia Geforce GTX 1650 4GB
8GB 3200MHz DDR4 RAM
1000GB NVMe SSD
Windows 11 Home

Fra 6.899 DKK

 

Se hos forhandler her

Mid Range – Den gode gaming pc

MAX BITE BLOODLUST GAMING PC

Intel Core i5-11600KF 8 x 3.6/4.9 GHz
Nvidia Geforce RTX 3060 12GB
16GB 3200MHz DDR4 RAM
1000GB NVMe M.2 SSD
Windows 11 Home
 
Fra 10.499 DKK
 
Se hos forhandler her

High level –  PC’er på elite niveau

MIGHTY SHARK ULTIMATOR GAMING PC

Intel Core i7-12700F 8p x 2.1/4.9 GHz
Nvidia GeForce RTX 3070 8GB
16GB 4800MHz DRR5 RAM
2000GB SSD M.2 NVMe
Windows 11 Home
 
Fra 16.999 DKK
 
se hos forhandler her

Den ekstraordinære til den kræsne CS spiller

MIGHTY SHARK BLOODLUST GAMING PC

Intel Core i9-12900F 8p x 2.4/5.1 GHz
Nvidia GeForce RTX 3080 12GB
32GB 3200Mhz DDR4 RAM
2000GB SSD M.2 NVMe
Windows 11 Home
Fra 22.999 DKK
 
Se hos forhandler her

Den stilrene power gamer

GREAT WHITE SHARK GAMING PC

Intel Core i9-12900KS 8p x 3.4/5.5 GHz
Nvidia GeForce RTX 3080 Ti 12GB
32GB 3200Mhz RGB DDR4 RAM
2000GB SSD M.2 NVMe
Windows 11 Home
Fra 29.999 DKK
Se hos forhandler her

Kraftfuld laptop

SHARKGAMING 7G15-70 LAPTOP

Intel Core i7-12700 8p x 2.1/4.9 Ghz
Nvidia GeForce RTX 3070 6GB
16 GB DDR4 3200Mhz RAM
1000 GB SSD M.2 NVMe
15,6″ FHD 240Hz Thin Bezel
Windows 11 Home
Fra 13.999 DKK
Se hos forhandler her